Membres

La Banda està dirigida per la batuta de 

Bernat Castillejo

Nascut a Lleida l’any 1961,  va estudiar música a  l’Escolania de Sant Agustí  de Sabadell i al  Conservatori Superior  Municipal de Música de  Barcelona, on va obtenir el  diploma de professor  superior de flauta  travessera. Els seus  mestres de flauta van ser  Josep Maria Llorens i  Bàrbara Held. També va  realitzar cursos de direcció  d’orquestra amb el mestre  Albert Argudo. Becat pel  Ministeri de Exteriors de  Espanya i per el Ministeri de  Cultura de França, va  ampliar la seva formació  artística a la École nationale de musique et d’art dramatique d’Orléans (França), amb la il·lustre flautista i pedagoga Arlette Biget.

Ha obtingut els següents premis: Premi d’honor de flauta del Conservatori Superior de Barcelona; Premi d’honor de música de cambra del Conservatori Superior de Barcelona; Primer premi de flauta per unanimitat del Conservatori d’Orléans (França); Primer premi de flauta del concurs de la Région Centre de França; Primer premi de música de cambra del Concurs Nacional Permanent de Joventuts Musicals d’Espanya; Accèssit en el “III Concurso Yamaha en España”; Premi de la Fundació Caixa de Sabadell per el seu projecte d’edició del CD amb música de Toldrà, Manén i Oltra.

L'any 1980 va ser seleccionat per l’Orquestra Mundial de Joventuts Musicals. Ha estat flauta solista de l’Orquestra Simfònica del Vallès, des de la seva fundació el 1987 fins el 1994, realitzant nombrosos concerts a Espanya i Europa. Ha actuat com a flauta solista amb diverses agrupacions com l’Orquestra Solistes de Barcelona, l’Orquestra Barcelona Sinfonietta, l’Orquestra Sant Pau del Camp, l’Orquestra d’Orléans, l’Orquestra Leos Janaceck, la Banda Municipal de Barcelona i el “Taller Instrumental del Centro Galego de Arte Contemporánea” (Santiago de Compostela). Col·labora regularment amb l’Orquestra Nacional d’Andorra. 

Desenvolupa una intensa activitat en el camp de la música de cambra, formant duo amb el pianista Adolf Pla. Han realitzat diverses gires per països americans (Brasil, Uruguai, Xile, Bolívia, Colòmbia i Costa Rica entre d’altres) i europeus (Irlanda, Portugal, França i Espanya). També han realitzat produccions per a mitjans de comunicació com Canal Clásico de Vía Digital, Televisión Española i Televisió de Catalunya.

Es professor de flauta travessera de l’Escola Municipal de Música i Conservatori de grau mitjà de la ciutat de Sabadell des de l’any 1985. Ha impartit cursos i seminaris al nostre país i també a França i Amèrica. És professor del Curs Internacional d’interpretació musical de Ripoll des de l’any 2002.

Actualment compagina les seves facetes d’intèrpret i de professor amb la direcció musical. Ha dirigit l’estrena a Espanya de tres espectacles pedagògics del compositor francès Claude-Henry Joubert, en els que van participar una centena de joves intèrprets. L’any 2005 va ser convidat per Barcino Ensemble a dirigir La història del soldat – amb música de Igor Stravinsky – al Centro Cultural Conde Duque de Madrid. Entre les seves produccions discogràfiques, cal destacar les dedicades a la música catalana del segle XX amb els segells La Mà de Guido i Ars Harmònica.

El seu interès per la música tradicional l’ha conduït a ser el director principal de la Cobla Sabadell i de la Cobla Mediterrània, amb les que realitza una important divulgació de la música d’autors clàssics i contemporanis. Destaquen les seves actuacions regulars al Festival Pau Casals, al Palau de la Música de Barcelona i a la televisió pública catalana.

la banda està formada per una cinquantena de músics

Les diferents seccions

          

Núria Moreno

Míriam Mas

           

Anna Fernández

Montserrat Munill

Eben - ezer Marín

Eline Le Menest

Blanca Montoliu

          

Eladi Vaquer                  Núria Belmonte

Marta Pagueroles         Dani Carbonell

Alba Pintado                  Àlex Blanes

Clara Alavedra               Anna Membrives

Laia Sellarès                  Andrea Bartolomé

Maria Gil                       Mireia Moreno

          

Enric Guardi                Laia Rovira   

Pau Colomer               Oriol Llonch

Pau Sanchís                 Jordi Sans

Laura Triguero

          

Marcel Olivé

Jordi Guasp

Raquel Argüello

Jousé Blanco

          

Iván Jiménez            Jana Barriel

Jordi Muñoz             Xavi Puig

José López                Helena Algueró

          

Santi Guzmán

          

Judit Vilelles

Jaume del Pozo

Marina Polo

Laura Guillén

          

Albert Pol

          

Alfred Millet

          

Joan Jordi Beumala

          

Martí Biarnés

Gerard Pola

Oriol Sabaté